Mudurnu’da CHP’den birlik mesajı

Mudurnu’da CHP’den birlik mesajı Mudurnu’da CHP’den birlik mesajı
A- A+
Reklam

Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Mudurnu Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olan isimler, Mudurnu’da düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Mudurnu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Necati Yağcı, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya, CHP Bolu ve Mudurnu teşkilat temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, partililer ve aday adayları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya; “Mudurnu’da birbirinden kıymetli 5 aday adayı ile karşınızdayız. Tüm adaylarımızın yolu açık olsun. Tek ricamız ve isteğimiz vardır. Aday adaylarımızdan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları ve Mudurnu Belediyesi’ni geri almalarını istiyoruz. Ve bunu başaracağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi.

“Mudurnu’ya yatırımı Bolu Belediyesi getirecektir”

Mudurnu’nun kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise konuşmasında ilginç bir iddia ortaya attı. Mudurnu’ya yatırımın Merkezi Hükümet’ten değil Bolu Belediyesi’nde gelebileceğini iddia eden Özcan; “Mudurnu bundan önceki iki dönemde CHP’deydi.  Ama o zaman Mudurnu’nun şansızlığı Bolu Belediyesi’nin AK Parti’de olmasıydı. Bu dönem burada MHP’li bir belediye başkanı var. Ama biz Bolu Belediyesi olarak Mudurnu’ya her konuda yardımcı olduk. Bizden yardım isteyen hiç kimseyi geri çevirmedik. Kimseyi partili diye ayırmadık. Mudurnu’ya yatırımı Merkezi Hükümet getirmez. Mudurnu’ya yatırımı getirecek olan Bolu Belediyesi’nden başka bir kurum değildir. Ben Bolu’da yeniden adayım. Allah’ın izniyle de 31 Mart’ta yeniden seçileceğim. Ve Mudurnu’da CHP’den başkan seçilecek olan arkadaşımızı ne zaman bizden yardım isterse yalnız bırakmayacağız. Burada çok aday adayı çıkması güzeldir. Bunlar demokrasimizin zenginliğidir. Ben aday adaylarımızdan sadece bir şeyin sözünü vermesini isterim. Aday adayı olup aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın da seçilen aday için, parti için çalışacağına namus ve şeref sözü vermesini isterim” diye konuştu.

“Mudurnu Belediyesi’ni geri alacağız”

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz de konuşmasına birlik ve beraberlik mesajı vererek başladı. Karagöz, “Bugün burada büyük bir coşku var. Birbirinden değerli 5 aday adayımız var. Adayımızı belirledikten sonra Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde, daha önceden kazaya kurban bıraktığımız Mudurnu Belediyesi’ni geri alacağız. Sizlere bunun sözünü veriyorum. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin. Kesinlikle halkın içinde olacak, halkın içinden çıkmayacaktır. Mudurnulu hemşerilerimiz ne istiyorsa seçilecek olan başkanımız onları yerine getirecek. Ayrılmadan, ayrışmadan Mudurnu’yu kazanacağız.” ifadelerine yer verdi.

5 aday adayı tanıtıldı

Yapılan konuşmalarının ardından, CHP’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı olan Sami Özdemir, Engin Gülay, Mehmet İnegöl, Nazım Ulusoy ve Yüksel Suiçmez tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler